Pages

Thursday, 15 March 2012

suke..

salam kepada semua..akhirnya aku dapat jugak lesen moto..aku saje je nk kecoh..haha.tu je nak cakap..

bye..see ya

Tuesday, 6 December 2011

make some video..

salam..dah lamakan aku tak update blog aku..haha..semalam aku dan kawan2 aku menceburi alam yang baru..iaitu alam membuat video..mula2 tu agak penat lah.dah lama2 best pulok.kiteorang seme naik fixie.sebab senang sikit pergerakkan berbanding naik bas...tapi ape pown video tu dah menjadi..syok gila!!!.k lah sampai situ je aq nak cite..

see you soon!!

Tuesday, 8 November 2011

memancing!!

salam...dah lme aku tak bukak blog aku nie..tadi pagi aku dengan abang sedare aku gi memancing..peh mule-2 mang lah bosankan..tapi beli kiteorang dah dapat ikan pergh!!! makin seronok..kiteorang dapat tige ikan..tapi yang tak bestnye lemon cool (danial) tak ade pulak sebb die dah balik putera jaya awal..aku ingt nak mancing lame tapi ape kan daye abang sebare aku nak terberak sangt.so balik lah awal..hehe..sampai sini je lah aku nak cerita..salam

see you soon!!

Saturday, 29 October 2011

berdiam lebih baik daripada bercakap

salam..korang aku nak share sikit kat korang nie..mengikut pengalaman aku.berdiam nie lebih baik daripada korang bercakap..kalu kita cakap selalu mesti ade yang terasa kan?? walaupun apa yang kita cakap tu betul..tapi tak semua percakapan kita itu betul..so sekarang aku tak tau nak akap ape lagi..aku rase baik aq berdiam saja..salam

see you soon!!

Wednesday, 26 October 2011

cuti depavali.

salam semua..hari nie aku heppy gile..hari nie aku dan family aku pergi BEKOK..bekok tu salah satu daripada tempat air terjun lah..boleh tahan lah lamenye aku kat situ..aku mandi kat sne sampai tangn dan jari-2 aku kecut,,pergh!!..memang sejuk lah..dalam perjalanan nak balik aku ternampak excident lak...mule-2 memang lah tak cuak walau pown dah nampak lori terbalik..lepas je aku nampak mayat orang yang bawak lori tu..pergh!!..teros cuak..sampai sini saje aku nak cite..tapi mamang cuti depavali kali nie syok!!!..ok lah aku nak tido..

see you soon!!

Tuesday, 25 October 2011

makan tido makan tido

hi..cuti sekolah nie aku x tau nak buat ape..yang aku tau makan and tido je...aku tak tau lah ape akn jdi kat badan aku naek cuti nie..hahaa!!!..munkin ke macam nie
hahaha..cuak pulak aku..rase mcm nak stop pulak aktiviti makan tido aku..haha..sampai sini je lah kite sembang..salam. <3

see you soon!!

Monday, 24 October 2011

penteng ke aku??

salam..aku nie penteng ke??wajib ke dalam hidop kau??penah ke aku ade dalam hidop kau??knpe abai kan aku??ape seme nie??aku pernah ke dihargai??...korang penah rse macam tu??..ape kte korang tess rse macam tu..mesti korang sedeh sangt..wa cakap lu lebey sedey dari menonton  filem hindustan..korang boleh rse je,tapi korang xley amal kan..:D..korang rse mne lagi penting laman sosial ke orang yang sentiase ade dengan korang..jawapan tu lah yang aku tercari-cari..ape pown thankz sebab ko bace..

see you soon!!