Pages

Tuesday, 8 November 2011

memancing!!

salam...dah lme aku tak bukak blog aku nie..tadi pagi aku dengan abang sedare aku gi memancing..peh mule-2 mang lah bosankan..tapi beli kiteorang dah dapat ikan pergh!!! makin seronok..kiteorang dapat tige ikan..tapi yang tak bestnye lemon cool (danial) tak ade pulak sebb die dah balik putera jaya awal..aku ingt nak mancing lame tapi ape kan daye abang sebare aku nak terberak sangt.so balik lah awal..hehe..sampai sini je lah aku nak cerita..salam

see you soon!!

No comments:

Post a Comment